BANATMOSLEMAT

كل مايخص الفتاة المسلمة
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةس .و .جبحـثقائمة الاعضاءالتسجيلدخول
مرحبا بكن فى المنتدى نرجوا السجيل والمشاركة بالموضوعات الجميلة والمفيدة
اجتماع لجميع عضوات المنتدى يوم الخميس الساعة الثامنة مساء اسبوعيا لمناقشة الافكار والاقتراحات فى غرفة الدردشة
Mouse

Free CursorsMyspace LayoutsMyspace Comments
شاطر | 
 

 أسهل طريقة لعمل جميع أنواع الكريمة (بيضاء -شيكولاتة -برتقال) لتزيين التورتات والجاتوهات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
BOSSYCAT
Admin


عدد المساهمات: 126
السٌّمعَة: 3
تاريخ التسجيل: 13/07/2009
العمر: 21
الموقع: القاهرة - مدينة السلام

مُساهمةموضوع: أسهل طريقة لعمل جميع أنواع الكريمة (بيضاء -شيكولاتة -برتقال) لتزيين التورتات والجاتوهات   الأحد نوفمبر 29, 2009 8:40 pm

بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ازيكوا ياأجمل بنات عاملين ايه؟
جبتلكوا أسهل طريقة لعمل جميع أنواع الكريمة لتغطية الجاتوهات والتورتات وكمان جبتلكوا طريقة عمل حلوى الزبد لتزيين التورت والجاتوهات
خليكوا مع الطريقة


اولا الكريمة البيضاء
المقادير
1كوب زبد
ثلاث ارباع ك سكر ناعم بودر
صفار بيضة + فانيليا


الطريقة يضرب الزبد مع السكر حتي يبيض لونه ويصبح هش جدا
ثم يضاف صفار البيض و الفانيليا و نستمر في الخفق حتي يصبح كريمة بيضاء
ثم ضعيها في الثلاجة لمدة ربع 10 دقائق ثم ابدئي التزيين



ثانيا الكريمة بالبرتقال
تستخدم نفس المقادير و الطريقة السابقة مع استبدال الفانيليا
بملعقة بشر برتقال ناعم و طعمها بيبقي تحفة


ثالثا كريمة الشيكولاته
تستخدم نفس المقادير السابقة مع استبدال البرتقال او الفانيليا
ب 4 ملاعق كاكاو


كريمة الشيكولاته 2
المقادير
كوب لبن+ثلث ك كاكاو
نصف ك سكر بودر
2 ملعقة دقيق
صفار 2 بيضة
ملعقة زبد + فانيليا

الطريقة
ينخل الدقيق و يضاف اليه الكاكاو و الفانيليا
نحضر اناء ونضع فيه اللبن و يرفع علي النار ثم يضاف اليه الدقيق
و السكر و يقلب لمدة 5 دقائق
يخفق صفار البيض و يضاف الي خليط اللبن و يستمر في التقليب
ثم يضاف الزبد و يقلب جميعا
تترك حتي تبرد ثم تستعمل في حشو الجاتوة و التورتات
ممكن اضافة كوب لوز ناعم جدا لكريمة الشيكولاتة بتبقي هايلة



حلوى الزبد.
150 جرام زبده _ 2و2\1كوب سكربودره ناعم ومنخول بمنخل حرير _2ماعقة لبن دافىء.
الطريقة.
(1)تدعك الزبده حتى تصبح ناعمه كالقشطه.
(2)يضاف السكر بالتدريج واللبن ويستمر فى الخلط حتى يصبح الخليك ناعم جدا.
(3)يمكن اضافة كاكاو او اى نكهة اخرى وذلك باذابته فى مقدار اللبن السابق او كورن فلاور هى الالوان الخاصة بالحلوى.


يللا كل واحدة تجرب وتصورها وتبعتلنا الصور على المنتدى
ودى واحدة أنا عملتها فى البيت كتجربة يعنى بس عملتها بكيكة عاديةوكانت روعة

وطبعا ماما هى اللى عملت الكيكة وانا عملت الشيكولاتة لأنى كنت ممكن أبوظها ههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://banatmoslemat.ahlamontada.net
roka
عضوة مميزة


عدد المساهمات: 44
السٌّمعَة: 3
تاريخ التسجيل: 15/07/2009

مُساهمةموضوع: رد: أسهل طريقة لعمل جميع أنواع الكريمة (بيضاء -شيكولاتة -برتقال) لتزيين التورتات والجاتوهات   الأحد نوفمبر 29, 2009 8:20 pm

الله حلوه اوي اوي يا بوسي بجد والله فين نصيبي بقي هههههههههه Crying or Very sad Crying or Very sad
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
BOSSYCAT
Admin


عدد المساهمات: 126
السٌّمعَة: 3
تاريخ التسجيل: 13/07/2009
العمر: 21
الموقع: القاهرة - مدينة السلام

مُساهمةموضوع: رد: أسهل طريقة لعمل جميع أنواع الكريمة (بيضاء -شيكولاتة -برتقال) لتزيين التورتات والجاتوهات   الأحد نوفمبر 29, 2009 8:23 pm

جزاك الله كل خير ياجميل
محفوظ بس انتى تعالى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://banatmoslemat.ahlamontada.net
 

أسهل طريقة لعمل جميع أنواع الكريمة (بيضاء -شيكولاتة -برتقال) لتزيين التورتات والجاتوهات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
BANATMOSLEMAT ::  :: -